Zonnepanelen

Zonnepanelen bij Van Beek Solar Gouda bieden u de mogelijkheid om uw energieverbruik in eigen hand te houden.

Er zijn veel voordelen als u zonnepanelen op uw dak plaatst. Buiten het feit dat u bijdraagt aan een beter milieu, bieden zonnepanelen nog meer aantrekkelijke voordelen. Zonnepanelen verdienen zichzelf vrijwel altijd terug. Doordat u zelf uw energie, die de zon levert, kunt opwekken worden uw maandlasten verlaagd. De waarde van uw woning wordt met een aantal zonnepanelen op uw dak juist verhoogd en huizen met een beter energielabel worden sneller verkocht.

Bij Van Beek Solar Gouda voorzien wij u van advies op maat. Om een projectie van uw dak te kunnen maken, maken we gebruik van geavanceerde ontwerp software waarin een berekening met de verwachte opbrengst afgegeven kan worden. U krijgt informatie over de verschillende mogelijkheden, zodat u een goede keuze kunt maken.

Binnen een aantal jaren heeft u uw investering terugverdiend en geniet u van alle voordelen van zonnepanelen.

Wij maken gebruik van gerenommeerde merken PV-panelen met minimaal 10-12 jaar productgarantie en voor de (micro)omvormers maken wij voornamelijk gebruik van het merk Enphase, welke 25 jaar productgarantie afgeven.

Hoe werkt een zonnepaneel?

Een zonnepaneel is een (PV) paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Om zonne-energie daadwerkelijk om te kunnen zetten, worden fotovoltaïsche cellen op het paneel geplaatst. Zonlicht wat op een zonnecel valt, laat energie vrijkomen in de vorm van elektronen. Het paneel levert vervolgens gelijkspanning en een omvormer, waarop het paneel wordt aangesloten, zorgt dan weer voor wisselspanning. Op alle aangesloten apparaten kan de energie dan direct gebruikt worden.

Waarom Van Beek Solar Gouda?

  • Ervaren installateur;
  • Zeer scherpe prijzen voor een hoge kwaliteit;
  • Vakkundig advies en montage;
  • Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel;
  • Hoge kwaliteit materialen voorzien van Europese keurmerken en garanties;
  • 5 jaar fabrieksgarantie op de omvormer van marktleider SMA;
  • 10 – 12 jaar productgarantie op de zonnepanelen;
  • 25 jaar productgarantie op Enphase micro-omvormers;
  • 25 jaar vermogensgarantie: dat is de garantie op het zonnepaneel dat hij na 25 jaar nog minimaal 80% van het beginvermogen geeft;
  • Van Beek Solar Gouda geeft advies, levert en installeert complete PV-systemen op maat voor particulieren en bedrijven en is Enphase IQ Battery Storage gecertificeerd.

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende zonnepanelen offerte!

Offerteformulier zonnepanelen

Maximum file size: 4MB